Kríky pri autobusovej stanici v centre mesta slúžia ako verejný záchod

Odporúčame vám

spot_img
spot_img
spot_img

Sereď / Ďalšou na pohľad nie príjemnou a už vôbec reprezentačnou vizitkou mesta sú kríky v mestskej zeleni pri autobusovej stanici, pod ktorými hlavne bezdomovci a feťáci (ale možno aj cestujúci) vykonávajú potrebu. Svedčí o tom množstvo zjavne nie na poznámky pri štúdiu použitých papierov zanechaných pod kríkmi.

Už len perličkou zámeny verejného priestranstva za toalety je výkalmi  znečistená fasáda budovy pri autobusovej stanici viditeľná z chodníka. Veľa chuti hladnému do jedla, ani dobrý prvý pocit z návštevy mesta v prípadnom (nepochybne náhodnom) turistovi os*atá stena  hneď na autobuske nezanechá.

Na popísaný stav nás upozornil obyvateľ mesta Tomáš, ktorému ďakujeme.

Pri uverejňovaní tohto materiálu a hlavne fotodokumentácie sme váhali, či fotografie retušovať, alebo článok označiť ako nevhodný pre citlivé žalúdky. Dopracovali sme sa k záveru, že fotografie uverejníme tak, ako sú vyhotovené. Keďže aj znečistená stena budovy je viditeľná každému (aj so slabším žalúdkom) bez akéhokoľvek upozornenia, či ponuky prekryť si oči pri prechádzaní po choníku.

Predsa len sme iní od skutočnej reality a to minimálne tým, že očný vnem je v médiu oslobodený od čuchového, čo v súvislosti s ochranou čitateľa nateraz považujeme za dostatočné. Pozitívom v médiu je aj 100% – tná eliminácia možnosti nákazy napr. žltačkou, či inými chorobami, na ktorých šírenie rúško na ústach až taký vplyv nemá.

Je na zamyslenie, čo by mala vykonať vlastník nehnuteľnosti a na koho náklady, prípadne  samospráva s fasádou budovy, no odpoveď na tie os*ané papiere ktoré sú v kríkoch už niekoľko dní, asi veľmi pripomínať nemusíme.

35 KOMENTÁRE

  1. Všimol som si, že jednonohy bezďák zmenil rajon a teraz miesto Garbiarskej prespava oproti lekárni Dr. Max pri parkovisku lidl, kde nemá problém mat otvorený oheň 🔥 pri zaparkovanom aute.

  2. Pre Dano 11. augusta 2020, 18:23

    Takže za to, že nejaký nevychovany ch.j sa vysere kde sa mu zachce, tak aj za to môže primátor? 😂😂😂

  3. nech tam chodi na kontrolu a nie chodia vecer kontrolovat na garbiarsku skola ktoru ma sukromnik Sipka tam nech si da vratnika a nie mestsku policiu

  4. anonym 11. augusta 2020, 19:52 len jeden postreh k tvojmu komentaru. Ja byvam na Garbiarskej a vela krat parkujem auto vo dvore byvalej skoly. Za to ze tam chodia mestsky policajti na kontrolu som vdacny. Vela krat ked som tam v noci parkoval prave mestsky policajti odtial vyhadzovali fetakov, ktory tam boli pri autach. A myslim si ze aj ostatny majitelia aut co tam parkuju su radi, ked sa tadial prevezu. To ze tam ma budovu Sipka je jedna vec, ale je tam aj verejne parkovisko a to je druha vec. Takze kritizovat mestskych policajtov zato, ze robia to co maju neni od teba na mieste.

  5. On a jeho kamaráti na verejný záchod nepôjdu.preco by tam aj chodili.taky Kapoš sere kade tade a vobec ho to netrápi.cez deň sral hneď vedľa lidla a fetak bez nohy moči skoro pred vchodom do obchodu a lidl to vôbec nerieši!!!casto si robia seansu pred vchodom do lidla aj 5

  6. V prvom rade vyrezat ten ker a potom riesit tie bezdacke hoveda. Skutocne je to vizitka mesta. A pokial sbs lidla nie je schopna to vyriesit tak staci aby mesto prebralo iniciativu. A to tak ze osloví lidl aby dal ako vlastnik pozemku mestu a teda meskej policii suhlas na vykazanie bezdomovcov zobrajucich na ich pozemku. Tam kde je vôla problem riesit je aj cesta ho vyriesit.

  7. ako vidíš neserie tam prvý deň. Bývalý primátor Galanty každé ráno pred začatím pracovnej doby si prešiel celé mesto, aby sa na vlastné oči presvedčil čo a ako. Videl si niekedy Tomčányiho chodiť takto po meste? Maximálne sa tak za mestské peniaze vozí na služobnom aute z domu na úrad a opačne.

  8. Toto je problém každého mesta.
    Zájdite si do Bratislavy.., čo zákutie, to kopa ho*na.
    Problémom sú mestský policajti, ktorých trápi parkovanie viac, než arogantný bezďáci, či feťáci a problémom je systém, ktorý im zaväzuje ruky, keby sa aj pokúsili s tým niečo robiť.
    Zamyslite sa nad tým, keď budete ľutovať hajla, ktorý miesto toho, aby sa snažil pracovať a vyriešiť si ťažkú životnú situáciu, tak bude vysedávať pred Lidlom (napríklad) a vy ho v tom budete ešte podporovať..

  9. Pripomenulo mi to staru autobusovu stanicu, ked tam este boli tie hlinikove kontajnery s „obcerstvenim“ a hned oproti okienku sa šťalo a sralo.

  10. Na zaciatku v drogerii si kupis vreckovy, zjes osie hniezdo z peciva, zapijes s vinkom, exnes 12ku v kocke, schladis sa so zmzlinou a najes sa z kebabu, chvilku pockas a vysledok je na fotkach.

  11. To je aj vizitka mesta. Mestské záchody sú zamknuté alebo nefungujú. Minule sme tam chceli ísť hodili sme peniaze a dvere sa neotvorili môžeš sa aj po…t. Tak isto aj vo veľkom parku kde chodia aj mamičky s deťmi. A čo majú robiť cestujúci ktorý čakajú na autobus a chce sa im na WC nemajú kam. Na to nikto nemyslí?

  12. Pokial su verejne wc zamknute pre nefunkcnost tak by sa mali ist vsetci vysrať Tomcanyimu, Veselickemu a Krajcovicovi pred branu aby si uz konecne uvedomili ze naco si ich obyvatelia platia

  13. Masny je fetak on nezobre na jedlo a mesto si s ním nevie rady. Prečo to funguje napr., v Galante….Pan primátor chodil po meste aj s Veselickym je pravda ze na aute každý deň ale pred voľbami. Odvtedy sa neprevážajú ved na co aj?

  14. V Kosiciach je to take iste, vsade neriadok, pod oknami malometraznych bytov na Juznej. Tr. nakadene, ani nas pan starosta neriesi bezdomovcov, ktori popijamu pri detskom ihrisku,valaju sa v parku, su hlucni a smradlavi.

  15. Tak aj vo veľkom parku.Ludia tam s.ru do krykov.Potom to ti čo pracujú pre mesto musia upratať.Nech otvoria wc.Zato,že je nejaká korona.Ale čo majú robiť ti ľudia.Kam sa majú vysrať.Hodia peniaze ale wc sa neotvorí.Co sa majú posrat.

ZANECHAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
Používateľské skóre captcha zlyhalo. prosím kontaktuj nás!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prečítajte si aj: