Za letnými zážitkami s Cyklobusom od vody k vode

Odporúčame vám

spot_img
spot_img
spot_img

Krajská organizácia cestovného ruchu Trnavský kraj |MM|  Obľúbený Cyklobus od vody k vode vyrazil na svoju prvú jazdu v tejto sezóne. Cyklisti sa odviezli na trase Senec – Jelka – Šamorín, Čilistov a späť.
Cyklobus od vody k vode bude jazdiť ku krásam Žitného ostrova každú prázdninovú stredu v mesiaci júl a august.

Už druhý rok majú nielen Senčania, ale aj dovolenkári na Slnečných jazerách a návštevníci Bratislavského kraja možnosť navštíviť miesta v našom kraji a aktívne stráviť svoj voľný čas a spraviť si výlet k vode. Bicyklisti sa prepravia špeciálne upraveným autobusom bezpečne a rýchlo a jazdu na bicykli si vychutnajú po upravených cyklotrasách v regióne Žitného ostrova,“ uviedla riaditeľka Krajskej organizácie cestovného ruchu Trnavský kraj Agáta Mikulová.

Turisti, ktorí využijú cyklobus, si môžu pozrieť unikátne technické pamiatky Žitného ostrova. Vodné mlyny sú ukážkou histórie ľudového mlynárstva tohto regiónu. Brehy Malého Dunaja ponúkajú nádhernú scenériu ideálnu na prechádzky a trávenie voľného času. Nájdete tam drevené lávky, miesta na táborenie, či kotvenie v prípade splavu rieky. Môžete tiež ochutnať gastronomické špeciality Žitného ostrova.

Lístky na cyklobus si zakúpia cyklisti priamo v cyklobuse. Počet miest pre bicykle je 20, počet miest na sedenie je 30. Okrem bicyklov prepraví cyklobus aj kolobežky alebo korčuliarov.

Odchody cyklobusu:
08:50 a 13:30 Senec Jelka Šamorín/Čilistov

12:20 a 18:00 Šamorín/Čilistov Jelka Senec

Každú stredu od 06. júla do 31. augusta 2022 vrátane.

Cena lístka pre všetky vekové kategórie:
Jednosmerný: 2,00 €

Spiatočný: 4,00 €

Dieťa do 6 rokov zdarma

 

 

 

1 komentár

  1. Pekne, aspon na chvilu maju tieto deti to co ostatne. Aj ked to nenahradi skutocnu rodinu, chvalabohu aspon za taketo krasne zazitky.

ZANECHAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
Používateľské skóre captcha zlyhalo. prosím kontaktuj nás!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prečítajte si aj: