Ruská armáda zbombardovala letiskovú dráhu v Odese

Odporúčame vám

spot_img
spot_img
spot_img

Dnes Ruská armáda raketou odpálenou z anektovaného  Krymu mala úplne znefunkčniť štartovaciu  a pristávaciu dráhu na medzinárodnom letisku v Ukrajinskej Odese.

Medzinárodné letisko v tomto známom prímorskom meste je bolo pred niekoľkými rokmi významne modernizované.  Pribudla nová a moderná odbavovacia letisková hala.

Práve aj Odesa ešte pred vojnou mala priame pravidelné letecké spojenie s Bratislavou a to letmi leteckej spoločnosti  WizzAir.

36 KOMENTÁRE

  1. Tak rozmyslam, ci individum nazvyme ho „diskutujuci“ – Zedol si mi nohy 1. mája 2022, 10:28 – ma volebne pravo. Ak ano, tak to je smutna buducnost pre Slovensko.

    Diskusia ma sluzit na vyjadrenie nazoru na problem, vec verejnu – ocakavame diskusiu vecnu a nie je problem s rozdielnymi nazormi. Prave tie mozu spolocnost posuvat dalej.

    Ale to nadomnou? Co to vlastne je?

  2. @Anonym 1. mája 2022, 11:56
    Deti nemaju, ved kto by mu dal. Je zname ze medzi nackami je vacsie percento buzerantov ako v LGBT komunitach 😀

  3. Na priklade Odesy je vidiet, ako moc Ukrajina straca na tom, ze jej politicke vedenie sa zapredalo na vojnu bez sance na uspech v prospech zapadu.

    Kazdemu cloveku, ktory v tej casti sveta niekedy bol, trha srdce z toho, co to mesto caka. Spolu s Charkovom. Pritom by nemuselo. Ukrajinsky narod je narod pravoslavny, je to narod cisty. Vsetci bezni Ukrajinci, ktorych poznam, su v pohode ludia. Ich politicke elity su problem. Treba jasne ukazat, ze sa nemoze davat znamienko rovna sa medzi ukrajinskych nacionalistov a ukrajinsky lud.

    Pan Zelenskyj (nie je Ukrajinec) moze tu vojnu ukoncit kedykolvek. Kazdy jeden den ma tu moznost. Preco to neurobi? Ano, podpise tym pre seba rozsudok smrti z ruk ukrajinskych nacionalistov, bude musiet odist z krajiny a zmenit si identitu, ale kvoli sebe by nemal obetovat stovky mrtvych Ukrajincov kazdy den. Na Donbase ich masakruje druhy Bagration.

    Ked Srbi dokazali prekusnut stratu Kosova, preco nemoze Ukrajina akceptovat stratu Krymu a Donbasu? Nebude to tym, ze ucelom vojny nie je dobro ukrajinskeho ludu, ale co najvacsie oslabenie Ruska? To otvorene aj povedal Blinken. Uplne otvorene. Projekt USA s nazvom Ukrajina sa uz v podstate skoncil. USA v nom prehrali a teraz sa z neho uz len snazia dostat naspat co najviac zo zle investovanych penazi vo forme predaja zbrani. Na to je pokracovanie utrpenia ukrajinskeho ludu dobre. Na zisky vyrobcov zbrani.

  4. Vojenský úspešná operácia pre Rusko. Zničilo možnosť štartovat vojenským ukrajinským lietadlám a tiež pristávať lietadlám zo západu ktoré zásobovali zbraňami.
    Čím skôr vojna skončí tým lepšie. Najhoršia alternatíva ktorá môže nastať je že USA budú posielať zbrane a vojna bude trvať niekoľko rokov a prídu u život milióny obyvateľov Ukrajiny.

  5. vyborne rusky chlapci,len to poriadne vybombardujte,nech tie kurvy neoliberalne nemaju kadial zbrane dodavat.a zelenskemu co najskor gulku hlavou prehnat,nech netrpia zbytocne civilisti.

  6. Dufam, ze pridu k tebe. Vybombarduju, znasilnia ti rodinu a tebe rozkopu ladviny, predtym ako ta odvalia. Nech mas preco pozyvat bolsevicku svoloc.

  7. A tym volanim Idi na chuj, to je take iste ako s tymi civilistami v Mariupole. Nacionalisticka legenda zahranicneho internetu, pricom realitou je, ze Rusko pri Avdejevke momentalne pouziva raketove plamenomety, t.j. termobaricke zbrane. U nich to poslanie do chuja nejako nezabera. Logicky.

    Ukrajinska legenda bola, ze hrdinski obrancovia Hadieho ostrova poslali rusku lod na chuj a hrdinskych obrancov zabili. V realite sa stalo to, ze ruska lod nikam na ziadny chuj nesla. Ruska lod urobila delostrelecky prepad, potom sa vylodil namorny desant a vsetkych ukrajinskych vojakov vzali do zajatia. Vacsina z tych vojakov uz bola vymenena a je v poriadku doma.

    Takze kludne tu posielajte ludi na chuj vo svojich zvratenych fantaziach, ale nechcite od racionalne premyslajucich ludi, aby boli rovnako hlupi a neludski, ako ti, co tej hlupej provojnovej propagande este veria.

  8. Anonym 1. mája 2022, 15:10 – dalsia ochranka nepochybne bola naadohlad. Priestor monitorovany hodinu pred jeho prichodom.

    Uplne pochopitelne a SPRAVNE ! Je predsedom Vlady SR. Ustavnym cinitelom a chranenou osobou zo zakona.

    A je spravne, ze ide do restauracie, po meste a vlastne vsade medzi ludi. Tak to ma byt.

    Len jedno nechapem – co ma spolocne nasa raketa s tou, ktora zbombardovala runway v Odese…

  9. Rusi vcera prisli uz o 11teho generala (z 20) a pri Izjumi sa zranil aj vrchny nacelnik stabu Gerasimov. A to este ani vojna nezacala 🙂

    Zajtra sa ma do vojny zapojit aj Podnestersko tak nerozumiem ako Zelensky moze vojnu ukoncit. Jediny kto moze vojnu ukoncit je ten co ju zacal Putin ktoremu ide o nerastne bohatstvo vychodu Ukrajiny a plynu v Ciernom mori.

  10. Chudak Gerasimov 3. najvyssi velitel armady isiel na Ukrajinu ukazat ako to sa robi specialna operacia a hned na druhy den ho zraneneho evakuuju. Nestihol domov zene zobrat ani toaletnu misu ci pracku…

  11. mali toho spinaveho hegera nakopat do hlavy a hodit do vahu vyjebanca prasiveho,bol si jebnut vodky kokot.ma zenu zo serede tak ho asi nahnala,drblina.

  12. každý premiér má ochranku zo zákona povinnú, čo si z jaskyne vyliezol? Mal ju aj fico a mal ju dlhé mesiace po skončení premiérovania… Tak zalez do tej jaskyne naspäť.

  13. Možno Hegerkovi povedali,že v minulosti tam Uholné sklady mali zložené uhlie a kedže Poliaci a Česi nám nechcú predávať uhlie,tak to išiel skontrolovať,či tam ešte niečo nevykope

ZANECHAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
Používateľské skóre captcha zlyhalo. prosím kontaktuj nás!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prečítajte si aj: