Dôležitá informácia pre cestujúcich: Od zajtra zmena na hraniciach

Odporúčame vám

spot_img
spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM|  Na základe vývoja bezpečnostnej a epidemickej situácie na území Slovenskej republiky a v susedných štátoch bude Policajný zbor aj naďalej zmierňovať náhodné kontroly dodržiavania  karanténnych povinností po vstupe na územie Slovenskej republiky cez vnútorné hranice. Napriek tomu budú na bývalých hraničných priechodoch vykonávané sporadicky aj krátkodobé, cielené kontroly dodržiavania protipandemických opatrení. 

Policajný zbor od utorka (08. 06. 2021) zmierni intenzitu vykonávania preventívno-bezpečnostných kontrol na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19 vyplývajúcich z vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva SR po vstupe na územie Slovenskej republiky a cestovného semaforu na vnútorných hraniciach Slovenskej republiky s Maďarskom, Rakúskou republikou, Českou republikou a Poľskou republikou. Rovnako to platí aj na medzinárodných letiskách.

Zároveň upozorňujeme, že aj napriek tomu sú osoby povinné dodržiavať platné opatrenia ustanovené vyhláškou ÚVZ SR.

Slovenská republika už od 08. 06. 2021 nebude obmedzovať vstup osôb cez malé cestné priechody a iné turistické cesty z Poľskej republiky a Českej republiky.

Obmedzenia ostávajú na hraniciach s Maďarskom, nakoľko z maďarskej strany došlo oproti predchádzajúcemu obdobiu iba k otvoreniu hraničného priechodu Tachty – Cered v čase od 07.00 h – 09.00 h a 16.00 h – 18.00h.

 

ZANECHAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
Používateľské skóre captcha zlyhalo. prosím kontaktuj nás!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prečítajte si aj: