Pomôžte nám urýchliť proces kontrol pri návrate do SR, včas sa zaregistrujte

Odporúčame vám

spot_img
spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM| Žiadame občanov, ktorí sa vracajú na Slovensko zo zahraničia, aby sa už pred cestou k hraničnému priechodu so Slovenskou republikou zaregistrovali a nie až priamo na hraniciach. Cieľom je eliminovanie čakacích dôb na hraniciach. Rovnako tak to platí aj na letiskách.

 

Pripomíname, že občania, ktorí sa vracajú na Slovensko, musia splniť svoje povinnosti:

 

 

Toto upozornenie vychádza z praxe, keďže policajti sa denne stretávajú s tým, že občania neplnia svoje povinnosti a zbytočne predlžujú čas strávený v kolónach na hraničných priechodoch, ale aj na letiskách. Policajti ochotne pomáhajú, nedokážu však v takýchto prípadoch urýchliť proces vybavenia.

 

Policajný  zbor  denne vyhodnocuje situáciu a priebežne prijíma opatrenia na zníženie čakacích dôb tam, kde to infraštruktúra dovoľuje. Upozorňujeme občanov vstupujúcich  na Slovensko, aby si  vytvorili  časovú  rezervu, prípadne využili  na vstup aj ostatné hraničné priechody a pripravili  si  dokumenty predpísané  vo Vyhláške UVZ  SR.

 

Policajti naďalej vykonávajú kontroly aj na letisku v Bratislave, Košiciach a Poprade, tiež na letiskách na celom území Slovenskej republiky, najmä pri letoch do obvyklých  dovolenkových  destinácií.

 

 

ZANECHAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
Používateľské skóre captcha zlyhalo. prosím kontaktuj nás!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prečítajte si aj: