Keď sme nemuseli sedieť doma… – Ukrajina, Kyjev zima 2018

Odporúčame vám

spot_img
spot_img
spot_img

Ukrajina, Kyjev, zima 2018. Doba, kedy sme ani len netušili, že nejaké opatrenia obmedzujúce cestovanie, nieto ešte nakupovanie, školskú výuku či dokonca bežný život budú v platnosti a to nielen pre jednu krajinu, ale prakticky pre celý svet.

Doba, kedy sme sledovali ponuky leteckých spoločností predbiehajúcich sa, ktorá zavedie novú destináciu za čo najvýhodnejších podmienok. Hlavne nízkonákladové letecké spoločnosti v každom novom letovom poriadku prekvapili.

Letecká doprava bola viac menej uzemnená koncom februára 2020 a letecké spoločnosti začali odriekať lety. Najskôr s vracaním peňazí za zakúpené letenky, následne s vystavovaním voucherov s platnosťou jedného roka – bude kde vouchery za odrieknuté cesty uplatniť? Neskrachujú letecké spoločnosti do jarného, resp, letného letového poriadku? A ak nie, koľko letov, do akých destinácií a v akých cenách  budú s nahromadenými finančnými stratami realizovať?

Spamätá sa letecký priemysel z finančného šoku spôsobeného koronakrízou skôr ako za 5 či sedem rokov?

Otázky, na ktoré niet zaručených odpovedí. Tak aspoň trošku zaspomínajme. Na časy, kedy sme nemuseli sedieť doma…

… a kedy sme už na jednej ceste plánovali ďalšiu s tým, že sme dokázali kúpiť aj cestovné lístky, rezervovať prípadné ubytovanie a urobiť si atraktívny program aj tam, odkiaľ stovky tisíc ľudí počas rokov radšej utieklo.

Žijeme zvláštnu dobu a netušíme, či lepšie bude, alebo žiaľ už bolo…

 

 

 

1 komentár

ZANECHAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
Používateľské skóre captcha zlyhalo. prosím kontaktuj nás!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prečítajte si aj: