Od zajtrajška budú vlaky RegioJet z Bratislavy do Chorvátska a Slovinska premávať denne

Odporúčame vám

spot_img
spot_img
spot_img

RegioJet |MM| RegioJet tiež zavádza tiché vozne a navyšuje počty miest pre prepravu bicyklov.

Od tohto piatku, 10. 7. začnú vlakové spoje RegioJet jazdiť z Bratislavy do Chorvátska a Slovinska denne. RegioJet reaguje na extrémne vysoký dopyt po cestovaní do Chorvátska a pridáva preto spoje na každý deň.

RegioJet v týchto spojoch ponúkne tiež viac miest na prepravu bicyklov do Rijeky – celkom až 30 miest na jeden vlak. Novinkou sú aj tzv. tiché vozne s lôžkovými kupé pre tých cestujúcich, ktorí si chcú počas cesty oddýchnuť a nechcú byť akokoľvek rušení. Tiché vozne sú vhodnejšie aj pre cestovanie napríklad rodín s deťmi.

Práve tzv. tiché vozne pridáva RegioJet na základe poznatkov z prvých jázd vlakových spojov na trase Praha – Brno – Bratislava – Ľubľana – Rijeka a späť.

O cestovanie vlaky RegioJet do Chorvátska je veľký záujem – od začatia prevádzky odišli zo Slovenska a Českej republiky už štyri plne vypredané spoje. Každý spoj má kapacitu 560 cestujúcich – z ktorých približne polovica potom pokračuje nadväzujúcimi autobusy do cca 30 najpopulárnejších destinácií na chorvátskom pobreží. Celkom RegioJet už predal na letné cestovanie do Chorvátska približne 40 tisíc lístkov.

Cena cestovných lístkov z Bratislavy začína na 22 EUR na jednosmerný cestovný lístok pre dospelého vo vozni so sedačkami a na 30 EUR v ležadlovom kupé.

RegioJet tiež opäť naplno spustil predaj lístkov z Bratislavy do slovinskej metropoly Ľubľany a späť. Okrem Chorvátska je tak možné sa výhodne a pohodlne vydať vlakom tiež na dovolenku do Slovinska.

1 komentár

ZANECHAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
Používateľské skóre captcha zlyhalo. prosím kontaktuj nás!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prečítajte si aj: