RegioJet navyšuje počty vlakových spojov do Chorvátska a Slovinska. Od 11. 7. budú spoje jazdiť denne.

Odporúčame vám

spot_img
spot_img
spot_img

RegioJet |MM| RegioJet navyšuje počty vlakových spojov zo Slovenska do Ljubljany a Rijeky. Od 11. 7. pridáva ďalšie 4 spoje týždenne v každom smere. Priame vlakové spojenie z ČR a SR do Slovinska a Chorvátska tak bude cez hlavnú letnú sezónu do konca prázdnin v prevádzke každý deň. Na spojoch budú v prevádzke identické súpravy s kapacitou až 560 cestujúcich. V Rijeke môžu cestujúci využiť nadväzujúce autobusové spoje do približne tridsiatky najobľúbenejších destinácií na chorvátskom pobreží. Aktuálne sa na vlaky do Chorvátska predalo približne 30 – tisíc lístkov.

Ceny lístkov sú výnimočne nízke – za jednosmerný cestovný lístok vrátane rezervácie a všetkých služieb zaplatí cestujúci cenu od 590 CZK / 22 EUR; za lôžko v spacom vozni sa cena pohybuje od 790 CZK / 30 EUR.

V cene lístka je vždy zahrnutá rezervácia miesta a palubný servis, ktorý majú cestujúci k dispozícií počas cesty – vrátane kávy a drobných raňajok zadarmo, samozrejmosťou je aj pripojenie k internetu a zábavnému portálu ako aj využitie ďalších palubných služieb.

Vlak pôjde ako nočný spoj a cestujúci si môžu rezervovať miesto v nasledujúcich typoch vozňov:

  • Sedačkový vozeň Astra s individuálnymi obrazovkami v sedačkách – cena za lístok od 22 EUR.
  • Sedačkový vozeň s kupé pre skupiny cestujúcich – cena za lístok 22 EUR na osobu.
  • Spací vozeň s lôžkovým kupé pre skupiny aj jednotlivcov – cena za lístok od 30 EUR na osobu.

Cestujúci si môžu ešte pred odchodom spoja objednať online cez internet občerstvenie, ktoré im palubný personál nachystá už pri odchode spoja. Počas celej cesty si môžu objednávať nápoje a ďalšie drobné občerstvenie. Ráno pred príchodom do cieľovej destinácie bude cestujúcim zadarmo podávaná káva aj s drobnými raňajkami. Súprava vlaku bude mať až 12 vagónov s kapacitou 560 miest. Na prevádzke vlakových spojov spolupracuje RegioJet s chorvátskymi železnicami HŽ, Slovinskými železnicami SŽ a maďarskou spoločnosti Continental Railway Solution.

 

ZANECHAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
Používateľské skóre captcha zlyhalo. prosím kontaktuj nás!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prečítajte si aj: