KARANTÉNA OSÁD

Odporúčame vám

spot_img
spot_img
spot_img
Igor Matovic je s Jarom Naďom.
Na ceste (lete) späť z Krompách. Stalo sa to, čo sme síce tušili, ale dúfali sme, že k tomu nepríde – desiatky nakazených Rómov a to sme len začali s testovaním osád.

Nuž krutá realita a sen o rušení obmedzujúcich opatrení sa nateraz rozplynul. Prijali sme na miestnom krízovom štábe odvážne opatrenie, ktoré budú mnohí kritizovať – dali sme 5 celých osád do okamžitej karantény.

Veľmi ma mrzí, že táto ťažká situácia nemusela vôbec nastať, ak by Pellegrini so Sakovou nerozhodli, že Rómovia z osád vracajúci sa vlastným autom nemusia ísť do povinnej štátnej karantény, kde by boli aj testovaní.

Pustili ich domov do osád … a takto sme dopadli … a dopady sa ešte len dozvieme. Mimochodom, väčšina pozitívnych prišla do osád od 5. do 20. marca, tj za predošlej vlády.

Ďakujem všetkým obetavým ľuďom, ktorí dnes na štábe v Krompachoch boli. Ďakujem armáde, ktorá testovanie zabezpečuje. Ďakujem policajnému zboru, ktorý tiež teraz pomôže.

Držme všetci palce starostom Žehry a Bystrian a rovnako primátorke Krompách, budú to mať najbližšie týždne mimoriadne ťažké.

Zdroj: FB

  1. Ti co prisli od 5. do 20. marca boli vsetci bezpriznakovi prenasaci? Lebo je odvtedy uz vyse mesiaca za ten cas sa mohli uz aj vyliecit lebo info o tom ze by niektori z nich mal priznaky alebo potreboval osetrenie alebo hospitalizaciu doteraz nebola

    Prvy signal z vychodoslovenskych romskych osad sposobil ten co prvy krat pricestoval z UK 30. marca porusil karantenu vycestoval na druhu otocku a vratil sa 5. aprila.

    Matovic prevzal vladu 21. marca

    Opatrenia o povinnej karantene pre individualne pricestovanich repatriantov platia od 6. aprila

    Tak moze zato Pellegriny a Sakova?

    Toto ma na tom Matovicovi hrozne sere! Neviem to ani nazvat co je za vlastnost takto verejne komunikovat navonok z tak vyznamnej ustavnej funkcie

    Tak isto aj tie kolony vcerajsie ved kazdy to pochopil tak ako aj prebiehali len si to nikto nevedel predstavit v reale co to sposobi

    Este aj minister vnutra to komunikoval tak ale moze za to lucansky ktory je podriadeny ministrovy

    A matovic ked videl ze neni dobre dal od toho ruky prec a hodil to na lucanskeho ale asi nie nadarmo sa minister ospravedlnil

    zaver si urobi kazdy sam.

  2. Toto sme chceli ? Selficka s vyzutými topánkami až selficka z vrtuľníka ako opáskovali Rómov z osád.
    A potom status ktorý mu do bodky vyvrátili novinári.
    Ten človek jednoducho klame a klame.
    Úpadok aký sme tu ešte nemali

  3. „Asi naozaj nie som vhodný typ na post premiéra. Sedím na vláde, a keď minister vnútra vedľa mňa povie, že sa nám nakazil policajt, ktorý eskortoval prišelcov z Tirolska, z ktorých bolo 70 pozitívnych … a teraz máme 23 jeho kolegov v karanténe … prebehne mi mráz po chrbte, zježia sa mi chlpy na stehnách a akosi sa mi mimovoľne zahmlí optika,“opísal na svojej facebookovej stránke. „Fajn, hejteri, užite si ma … a vlastne, úprimne, mám vás na háku. Nie som chladnokrvný stroj a nikdy som nebol. Ak ho chcete na poste premiéra opäť mať, musíte sa vo voľbách trošku viacej snažiť,“

  4. Karanténu,vo štátnych zariadeniach proste odflaknu,nechajú ich tam niekedy aj päť dní bez testov,je medzi nimi jeden dva pozitívny,nakazila sa všetci.Je to proste chaos.

  5. Prepáč, ale na to ti poviem len jedno – ak nerátam tých ľudí, ktorí naozaj museli prísť do republiky, načo sa sem ostatní drbali zo všetkých kútov sveta? Veď to oni sem navláčili vírus. Ja by som si vedel predstaviť iné opatrenia a to také, že od okamihu vypuknutia epidémie v Číne sme mali zavrieť hranice a kto sa kde nakazil, tam mal aj zostať. To by boli pekné čísla… Ak to mám pritiahnuť za vlasy, tak pod taktovkou vlády je vírus organizovane vláčený na naše územie, lebo ideme zachraňovať občanov SR, ktorým je zrazu aj slovenské zdravotníctvo dobré.

  6. Teraz sa poserme s cigánov…do teraz to mali v riti a teraz im začne vlada pomahat…ani euro neprispeli štátu..priživnici sú aj zostanú!

  7. Prepáčte, ale naozaj nechápem logiku, máme 31 nakazených tak hodíme do karantény 6000 ľudí, s tým, že možno to od nich chytí aj ten zvyšok. Akože, nebolo by rozumnejšie, tých nakazených previezť a izolovať? Percentuálne je to niečo okolo 0,005%. Rozmýšľa v tejto novej vláde vôbec niekto? Však čo výmysel, to nezmysel.

  8. 31 nakazenych je iba z tych, co sa vratili z cudziny. Keby otestovali vsetkych 6000 (co je nerealne), to by si videl tie pocty. Jednoduchsie je preto zavret vsetkych naraz na 2-3 tyzdne a potom bude istpta, ze to tam uz nie je.

  9. Cigáni utekajú z karantény po lese, po poliach zbytočne minute testy, eurace, ach jaj trnavský placko bude v utorok na tlačovke vo svojom zivle

  10. Žehra…vyše 40% volilo OLANO..to su tí obľubenci Matoviča..rúška tam nosia,len ked vidia kameru,všetci pokope..ciganky,čo prišli zo zahraničia,kedže mali male deti,išli do domácej karanteny a ihned sa vybrali do obchodu…Matovičovo embargo,zatajovane počty infikovaných..a teraz jeho neustále bliakanie o tom,že nie je vhodne otvárať male obchodíky,ked sa zvyšuje počet infikovaných,čiže otvárať obchodíky nie ale deti hnať do škôl,to je teda logika..

  11. Doteraz ziadny cigan na plucnej ventilacii, ziadny cigan co by sa stazoval na corona virus, pravdepodobne maju lepsiu imunitu a často ani nevedia ze maju corona virus.

ZANECHAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
Používateľské skóre captcha zlyhalo. prosím kontaktuj nás!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prečítajte si aj: