„Do práce musíte chodiť aj keď všade na Vás číha smrť vo forme možnej nákazy zákerným koronavírusom.“ – Slovák žijúci v Taliansku

Odporúčame vám

spot_img
spot_img
spot_img
Sociálne siete umožňujú tok informácií prakticky okamžite a po celom svete. Je vidieť, že dianie na Slovensku pozorne sledujú aj Slováci stále sa nachádzajúci v lokalitách, kde o našom počte COVID-19 pozitívnych ľudí môžu len tíško snívať a počet úmrtí v porovnaní s miestom ich súčasného života radšej nekomentujú.
Niečo zo sociálnej siete:

Od Vás: Zdravím Vás priatelia, bývam v oblasti Tarvisio, na severe Talianska , kam som sa presťahoval za prácou pred 10 rokmi.
V posledných dňoch čítam na FB a v slovenských mediách, že Igor nezvláda boj s koronavírusom a mal by okamžite odstúpiť. Úprimne, som v šoku 🤦‍♂️
Každého z Vás, kto nadáva na súčasného premiéra Igora Matoviča, by som zobral na týždeň sem a chcel by som Vás vidieť, akí by ste boli dosratí tu žiť… Do práce musíte chodiť aj keď všade na Vás číha smrť vo forme možnej nákazy zákerným koronavírusom. Včera potvrdili pozitívny výsledok aj nášmu doktorovi 😥
Držte sa priatelia a prajem Vám veľa úspechov v boji koronavírusom a smerovírusom 🇸🇰

Fotka STOP Smeráckej MAFII.
Zdroj: FB
  1. Ano musíme…nejdem nadavat na matoviča..ma to tažke.ald ani ho nezastavam…ale iba jedno chcem napisat..do prace..obchodu atd.. moze ist clovek…a potom prikaz zakaz vychadzat a neviem čo…skor my to pripada že lava ruka nevie co robi pravá..tak sa dá všetko toto zneužit…a ako pozeram život sa vobec nezastavil..ludia chodia či po meste obchodoch…

  2. pre Ano.. je pravda, že zmätkov je dosť za posledné dni, ale buďme radi, že Matovič má k tejto téme taký postoj. Keby sa k tomu postavil ako B. Johnson alebo D. Trump, ako by to potom vyzeralo? Aj ja žasnem nad tým čo niekedy vyvádza, ale aspoň má úprimný záujem to riešiť. Snaží sa, robí aj chyby, zbytočne tlačovky každý deň, zlyhanie komunikácie, ale v princípy to myslí dobré. Učí sa za pochodu a zostáva nám len dúfať, že postupne sa to zlepší. Lepšie ako spoliehať sa na kolektívnu imunitu. Mimochodom je síce huba nevymáchaná, ale ani Sulík by nemusel niektoré veci púšťať na verejnosť. Zbytočne šarvátky sú z toho a médiá majú o čom písať.

  3. Zaujímavé že je na FB 90% iných názorov ale tu sa priam vyberajú statusy ktoré majú jedinú úlohu a to obranovať trnavského Vodcu. Otázka zostáva už toto médium aj dalo článok alebo status ktorý je kritický voči Matovicovi ? Aj keď odpoveď asi každý pozná 😉

  4. Pán anonym,premiér Slovenskej republiky sa nemá.co učiť za pochodu.To nie je žiadny experiment byť vodcom národa.Ma k dispozícii odborníkov,len ich treba počúvať.Este sa nikde nikdy nestalo,že sa zodpovedný človek vyhovára na svoju exekutívy,naopak musí za ňou stat.

  5. Halo 10. apríla 2020, 19:02 – suhlasim s Vami v tom, ze premier sa musi radit s odbornikmi, ktorych ma mat v exekutive, nesmie experimentovat s narodom a dodavam ze nesmie byt sebestredny a lepsie ak kamery musi len v nevyhnutnom case, aby narodu podal zakladne informacie a novinarom odpovedal na otazky, ktorych odpovede nezvladnu alebo nie su v kompetencii ministrov a odbornikov napr. z krizoveho stabu.

    Problemom ale je sucasna doba. Premier Matovic prebral krajinu v srackach, v akych historicky ziadnu krajinu (minimalne) Europy nepreberal ziadny premier, resp. cela vlada.

    Matovic prebral krajinu nepripravenu na zapas s COVID-19, s vybrakovanymi skladmi SHR a od ludi, ktorych len zverejnene kauzy pripravili o cest, uctu slusnych ludi tak, ako oni svojim konanim pripravili o samotnu podstatu statu celu SR.

    Pristup k buducnosti krajiny najlepsie vyjadrila dnes uz exministerka Sakova expremierovi Pellegrinimu priamo pred zapnutymi kamerami.

    Matovic je teda v pozicii, kedy ZIAL nerobi vyrazne zmeny na klucovych postoch riadenia statu, ale zachranuje stat zo sraciek, do ktorych ho dostalo 12 rocne vladnutie SMERu za vydatnej pomoci SNS a Bugarovho harakteru.

    Dorazkou zufaleho stavu je korona a ekonomika denne padajuca hlbsie do sraciek.

    Osobne som Matovica nevolil, lebo nesuhlasim s niektorymi jeho sposobmi, no ZATIAL ma moju plnu podporu rovnako, ako vlada, ktoru zlozil v rekordne kratkom case. Ako som napisal po volbych, teraz je nevyhnutna KONTROLA konania volenych zastupcov obcanov v riadeni statu a hlavne NASTAVENIE PRAVIDIEL, aby na postoch ako prezident PZ, viceprezidenti a riaditelia KR PZ a OR PZ, na prokurature a v justicii, ale aj na dolezitych uradoch boli ODBORNICI nepodliehajuci vplyvom a tlaku politikov.

    Napriek tomu ze som volil OLaNO, bolo mi v podstate jedno, ktora zo stran z demokratickeho spektra to da, islo mi len o to, aby sa tam znovu nedostali ti, ktori fungovali na principe „Vyhraj volby a mozes vsetko“.

    Ti ludia, ktori ma poznaju vedia, ze toto je moj ciel a osobne pre jeho dosiahnutie v state, ale nateraz HLAVNE V SAMOSPRAVE urobim vsetko a nevzdam sa.

    Kazdej vlade sa historicky dava 100 dni a to v case, kedy sa vlastne nic velke nedeje. Matovica ludia primitivnymi poznamkami atakuju od 2 dna jeho menovania na post premiera SR.
    Je to zle a svedci to o uplnom odtrhnuti sa od reality pomerne velkej casti spolocnosti.

    Prave postup a ataky tychto ludi mi denne pripominaju, ako krehka je demokracia a ako dlhu cestu s vaznymi prekazkami tvorenymi mnozstvom blbcov este musime prejst.

  6. Pán Majko V AKYCH srackach,o čom to tu bluznite.Na chorobu nebol pripravený nikto,to sa ani nedá.nezamestanost skoro nulová,zadlženosť štátu jedna z najmenších Európe,Obchody plne,dovolenky po celom svete,auta od výmyslu sveta.Myslite teraz čo,tak si pre mňa za mňa vymeňte všetkých čo pracovali doteraz v exekutíve.Ale nerozprávajte o nejakých srackach.Tych korupčných politikov a je mi jedno z ktorého konca pochádzajú potrestajte a vymeňte a robte čistky podľa Vášho uvazenia ale hlavne nezavadzajte!!!!!Lebo sa nič nezmení.4.strany vládnu,každý leader má niečo na rováši,.To nie sú sračky.?

  7. Na nete som našiel graf..miera zaočkovania proti chrípke(populácia nad 65r)..Slovensko 13,3%..Česko 15,5 % UK 70,5%..NL 66,8% Italia 52% Spain 51,4 Francia 49,8 %
    Nemecko 34,8 %..tak sa mi zdá,že čím väčší počet zaočkovaných,tým väčšia úmrtnosť na koronavír

ZANECHAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
Používateľské skóre captcha zlyhalo. prosím kontaktuj nás!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prečítajte si aj: