Momenty, ktoré nám zostanú v pamäti naveky…

Odporúčame vám

spot_img
spot_img
spot_img

Sereď / Slnečná a krásna jarná sobota, by za bežného dňa vyhnala do ulíc a prírody množstvo ľudí. Mesto by bolo preplnené rodinami prechádzajúcimi sa s deťmi a detské ihriská plné džavotajúcich ratolestí.

Všetko je ale inak, ako počas posledných rokov.

Hrozba šírenia koronavírusu COVID-19 si vynútila mimoriadne opatrenia, ktoré neobišli ani Slovensko. A ani Sereď.

Obchody sú zatvorené, ulice prázdne. A ak sa po nich aj ľudia pohybujú, tak zväčša s ochrannými rúškami na nose a ústach sa rýchlo presúvajú z obchodu domov, do lekárne či niečo dôležité zariadiť.

Nútenou izoláciou trpia nielen samotní obyvatelia mesta, ale aj podnikatelia. A práve im sme sa rozhodli vyjsť v ústrety a to už od pondelka. Pomáhať si je potrebné a v týchto pre mnohých existenčných ťažkostiach s firmou aj nevyhnutné.

Vláda a krízový štáb dnes vydal nové aktualizované nariadenia a usmernenia, takže niektoré obchodné prevádzky bude možné za veľmi prísnych obmedzení otvoriť, čo ekonomike pomôže aspoň čiastočne. To však stačiť nebude a podstatná časť podnikateľov žiaľ súčasnú dobu bude musieť prečkať tak, ako vie. Presné a konkrétne  informácie zverejníme už zajtra.

 

5 KOMENTÁRE

  1. Jeden malý neviditeľný zmrd a čo všetko dokáže. A to ešte včera si ľudsvo myslelo že je Pánom Bohom, že môže všetko. Zdá sa že nemôže.

  2. V USA uz si vyvolena kasta aktivuje podzemne bunkre.
    Na vychode SK primatorovia daruju svoje platy na opatrenia proti corona virusu. A v Seredi primator čuší jak veš pod chrastu

  3. Aj náš pán primátor daruje, ale až potom, čo ho k tomu dotlačí verejná mienka.
    Som si istý.
    Ako ho poznám, sám od seba by to nidy neurobil.

  4. pre obyvateľ 30. marca 2020, 22:40 – generacia predkov pana primatora inym majetok len brala a to aj za cenu, ze povodni majitelia s najvacsou pravdepodobnostou skoncili v koncentraku a mnohi v plyne…

ZANECHAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
Používateľské skóre captcha zlyhalo. prosím kontaktuj nás!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prečítajte si aj: