Najprv nechával corone úplne voľný priebeh, že veď kto umrie, ten umrie a ostatní občania si vytvoria imunitu. Teraz chce tvrdé opatrenia.

Odporúčame vám

spot_img
spot_img
spot_img

Britský premiér a tvorca brexitu Boris Johnson znova potvrdil, že je obyčajný neschopný mantinelista. Najprv nechával corone úplne voľný priebeh, že veď kto umrie, ten umrie a ostatní občania si vytvoria imunitu. Žiadne opatrenia netreba.
Keď však v Británii začali ľudia umierať vo veľkom, vyplašil sa a vydal 330-stranový vládny zákon, plný streštených obmedzení, ktorý si chce dať dneska (!) bez rozpravy (!) schváliť v parlamente.
Zákon obsahuje napríklad ustanovenia, že ľudia, podozriví z infekcie, môžu byť zadržaní políciou a násilne izolovaní až na mesiac. Pozitívne testovaných bude možné uväzniť, môžu byť uväznené osoby s mentálnym postihnutím. Lekári môžu vydávať úmrtné listy bez toho, aby videli zosnulých, atď.
A čo je podstatné, zákon, obsahujúci drakonické násilné opatrenia, má byť platný až dva roky s možnosťou predĺžiť obdobie o ďalších šesť mesiacov.
Svet je plný psychopatov vo vedúcich funkciách, priatelia. Majme sa na pozore.

Fotka Mikuláša Sliackeho.
Zdroj: FB

2 KOMENTÁRE

  1. Vďaka pán Sliacky za objektivitu. Hoci je celý obsah o britskom premierovi v závere – posledné dve vety ste neopomenul spomenúť domácu scénu. Vďaka.

  2. Toto je ukážka európskej politickej špičky. Primitívny psychopati schopní rozvrátiť vlastné krajiny, ohroziť na živote vlastných občanov. V ničom sa nelíšia od lídrov EÚ. Banda neschopných truľov.

ZANECHAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
Používateľské skóre captcha zlyhalo. prosím kontaktuj nás!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prečítajte si aj: