Ľuboš Fellner cynickými vyjadreniami vo videu chce zarobiť na koronavíruse

Odporúčame vám

spot_img
spot_img
spot_img

Hlavne v posledných dňoch okrem vykupovania dezinfekčných prostriedkov, niektorých druhov liekov bez nutnosti lekárskeho predpisu a trvanlivých potravín, v súvislosti s rozšíreným koronavírusom ľudia zaznamenali aj výrazné zdraženie dnes už úplne nedostatkových ochranných rúšok na tvár. Rúška, ktoré bolo možné kúpiť za 15 Eur v počte 10 ks (podľa odborníkov trieda už dostatočnej kvality na odchytenie koronavírusu), sa dnes predávajú po 20 – 40 Eur za 1 ks.

Unikátne a marketingovo svojsky sa k biznisu na koronavíruse postavil riaditeľ cestovnej kancelárie Bubo Ľuboš Fellner. Tento vo svojom videu verejne dokonca ako lekár s atestáciou z internej medicíny verejne vyhlásil, že vírus sa na Slovensku v tomto mesiaci výrazne rozšíri, ľudia budú zomierať a on ako lekár odporúča odcestovať do teplých krajín s jeho cestovnou kanceláriou. Cynicky a arogantne nezabudol spomenúť, že zájazdy CK Bubo nie sú určené pre bežných ľudí, ale pre elitu národa.

Ľudia, pre ktorých cestovanie je záľubou, nie povolaním a taktiež precestovali desiatky až stovky krajín sveta však vedia, že cestovať môže každý a netreba na to ani cestovnú kanceláriu, ktorá si vďaka svojmu riaditeľovi biznis chce urobiť ešte aj parazitovaním na tragédii desiatok tisíc ľudí už nakazených koronavírusom, či tých, ktorí vírusu podľahli.

Myslím, že  viac o Ľubošovi Fellnerovi a jeho zvláštnom marketingu písať netreba, nakoľko už aj on si pravdepodobne uvedomil, že vážne prestrelil a po dlhé roky budovaný imidž cestovky svojim videom tak povediac spláchol do záchoda. Pravdepodobne preto nahovoril ďalšie video, v ktorom sa snaží vysvetliť ako svoje vyjadrenia z prvého videa myslel. Dva plus dva boli štyri a štyrmi aj zostanú.

Nájde sa ešte niekto okrem pažravých obchodníkov s rúškami a riaditeľa CK Bubo Fellnera, kto sa bude snažiť na stále šíriacom sa koronavírusom cynicky finančne profitovať?

7 KOMENTÁRE

  1. Nájdu sa takí. Napríklad elity, ktoré odjakživa zarábali na vojnách, vakcínach, ekonomickej kríze, pandémiách a podobne.

  2. Zostavovanie novej vlady by sa mohlo trošku spomaliť..nech si ten bordel v zdravotníctve,ohľadom koronavirusu.,nie su ochranne pomôcky..vyžere Smer..12 rokov parazitoval na zdravotníctve…

  3. nič do záchoda nespláchol. A je to cestovka ktorú využíva špecifická časť ľudí, to mal pravdu. Zase nepreháňajte..

  4. V tejto chvili by nechcel byt nikto majitelom cestovky…vsetko sa stornuje a predaj je nulovy…fellner je frustrovany, nemyslim, ze chcel na tomto zarobit, jednoducho je v strese a neuvedomil si co jeho video sposobi

  5. Skody budu dnes este netusene pre stat, velke a aj male firmy. Opakujem – dnes este co do rozsahu nepredstavitelne a s dlhodobymi nasledkami.

    To ale neznamena, ze je eticke na viruse zarabat a to este takto podlym sposobom. Jeho vzdelanie v pripade takehoto spravania sa, je zaroven jeho ostudou.

  6. Situácia okolo covid19 sa naozaj stáva vážnou aj u nás. Ak na takejto situácii chce ešte bezočivo a cynicky zarobiť CK je to poľutovania hodné! Na čo však len ťažko nájsť nejaký slušný výraz, je vyjadrenie ambiciózneho adepta na ministra financií v novej vláde, R. Sulíka vo veci jeho komunikácie s gen. riad. ZORNICE Bánovce n.Bebravou Igorom Maukšom o jeho navádzaní (v lepšom prípade s odporúčaní) nepodpisať zmluvu so štátom na výrobu tak nedostatkového materiálu ako sú rúška. Až sa mi nechce veriť! (video https://www.youtube.com/watch?v=wQ_J-qMPEaw&feature=push-fr&attr_tag=pg0Q2OrY2Gi99lgN%3A6 od 3:26 min). Takto to chce Ríšo dať „vyžrať“ smerákom? Áno, zasa túto správu ako prvé prinieslo alternatívne médium, lebo tie štandardné akosi pozabudli o tom informovať. A tiež som sa od štandardných médií nič nedozvedel o dnes už medzinárodnom incidente z konca minulého týždňa medzi Nemeckom a Slovenskom o zadržaní jedného kontajnera so zdravotníckym materiálom pre potreby občanov SR. Vivat EÚ!

ZANECHAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
Používateľské skóre captcha zlyhalo. prosím kontaktuj nás!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prečítajte si aj: