„… neboli ste v Taliansku??? Ticho.. Boli. A preco ste to nepovedali hned? Ohrozujete mna a sestru a nasich pacientov, nase rodiny….. prepacte.. kedy ste sa vratili ? Pred 14 dnami..“ – mamička lekárovi zatajila riziko nakazenia koronavírusom.

Odporúčame vám

spot_img
spot_img
spot_img
Peter Visolajský

Toto bude nasrdeny status a som plny hnevu. Musim to vsak napisat,aby som mozno ochranil inych.☝️☝️ Rodic prisiel s dietatom v horuckach na vysetrenie na pohotovost. Sedeli v cakarni, zavolal som ich dnu, hovori,ze dieta ma 4dni bolesti xy casti, ale funguje. Pytam sa, ak ma 4dni taketo nezavazne tazkosti preco ste prisli teraz o pol noci? Nic… u obvodnej ste boli? Nic. Vysetrujem dieta, horucka, kasle, pytam sa: cestovali ste? Ticho.. uprene sa zahladim ma rodica…no ano,lyzovat, ticho… neboli ste v Taliansku??? Ticho.. Boli. A preco ste to nepovedali hned? Ohrozujete mna a sestru a nasich pacientov, nase rodiny….. prepacte.. kedy ste sa vratili ? Pred 14 dnami..
Volam na infekcne, kde mi lekarka oznamila,ze toho rodica v tento den prepustili z infekneho,kde bol pre podozrenie na COVID19, vysetrenia boli negativne, dieta vsak vysetrene nebolo… dieta odosielam na infekcne na vysetrenie. Rodica sa pytam, ze preco to zatajil, ohrozil mna,sestru, nasich pacientov (vela z nich je vysokorizikovych) a nase rodiny. Nase masky(5kusov na celom oddeleni-mame setrit, inak nas IZP vyhresi,ze sme cierna diera) a plaste zostali nepouzite. Tak si tu zijeme….😪😪 PROSIM VAS, ak ste boli v lokalite,kde je Koronavirus, nebehajte po lekaroch(pri priznakoch teplota,kasel,pripadne dusenie volajte sanitku), neohrozujte druhych, PROSIM budme ohladuplni! Ak by sme boli v Cine, tento clovek , by mal problemy s policiou…aj preto to v Cine zvladli, len ked vidim tento pristup nasich ludi, bojim sa ako to zvladneme my….

Zdroj: FB

11 KOMENTÁRE

  1. Nemecké úrady ‘zhabali’ ochranné prostriedky určené pre našich zdravotníkov.“ Lajčákovo ministerstvo mlčí, Pellegrini má len strohé informácie.že minulý týždeň pri vybavovaní formalít v prístave Hamburg malo nemeckými úradmi dôjsť k „zhabaniu“ kontajnera, ktorý obsahoval osobné ochranné pracovné prostriedky (respirátory, a pod.), ktoré boli objednané a určené pre slovenské nemocnice a zdravotné zariadenia, nakoľko je u nás akútny a kritický nedostatok týchto pomôcok na pracoviskách, zabezpečujúcich liečbu pacientov nakazených koronavírusom.

  2. Že sa to rozšírilo , je chyba hlavne nezodpovedných ludi , ktorý ani v čase vírusu nevedia sedieť doma. Berme si príklad z Číny , len zodpovednosťou a trpezlivosťou a disciplinou porazíme ten vírus.

  3. Dnes v Pate brali chlapa co bol v Taliansku na futbale,
    Karantena ponho prisla. V oblekoch ako z filmu keby tu bola pandemia.
    Ale riaditelka na zakladnej skole v Pate neda riaditelske volno, asi caka kym niekto dostane COVID19, riskuje zivoty deti !!!

ZANECHAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
Používateľské skóre captcha zlyhalo. prosím kontaktuj nás!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prečítajte si aj: