Už na jar to bude cesta do Beirútu بيروت v Libanone. Kto sa pridá?

Odporúčame vám

spot_img
spot_img
spot_img

Síce tu máme zimu v plnej paráde, no jar sa blíži a tým aj ďalšie cestovanie. Tentokrát máme zakúpené letenky do Libanonského hlavného mesta  Beirut   بيروت. Letíme z Viedne priamym letom na letisko Beirut-Rafic Hariri International Airport .مطار بيروت رفيق الحريري الدولي

Počas troch dní máme záujem prioritne vidieť hlavné mesto Libanonu, ktoré po veľkej vojne s Izraelom, Sýriou a následne konfliktu z roku 2006, bolo opätovne vybudované do rozmerov, ktoré je hodné obdivovať.

Beirut je označovaný ako „Paríž východu“ a na základe publikovaných materiálov sú na to dôvody. Moderné štvrte a hotely na pobreží, kaviarničky a pešie zóny. A samozrejme história a to aj mimo hlavné mesto Libanonu.

Vzhľadom na bezpečnostnú situáciu v Sýrii a množstvo utečencov v oblasti s braním ohľadu na odporúrania Ministerstva zahraničných vecí a Európskych záležitostí SR cestu mimo hlavné mesto zvážime podľa aktuálnej bezpečnostnej situácie v momente, kedy sa v Libanone budeme nachádzať.

Z početných osobných skúseností ale predpokladáme, že situácia bude obdobná ako v Iráne pri našej poslednej návšteve, kedy najmä propaganda a vychádzanie z neoverených informácií prístupných na internete vyplývalo maximálne riziko návštevy krajiny, no my sme sa týždeň úplne bezpečne pohybovali nielen v hlavnom meste  Teherán, ale aj priamo v Perskom zálive v meste  Bandar Abbás a dokonca na ostrove  Queshem v zálive.

Zatiaľ sme v partii traja a preto je voľné jedno miesto, resp. v prípade väčšieho záujmu 5 miest. Ak máte záujem pridať sa, kľudne nás kontaktujte na tel. čísle  0907 277 777, alebo e-mailom na adrese: chcemist@naexpediciu.sk. Vzhľadom na stúpajúce ceny leteniek na daný termín je potrebné rozhodovať sa čo najrýchlejšie.

Foto: Zdroj: Wikipedia, Google

ZANECHAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
Používateľské skóre captcha zlyhalo. prosím kontaktuj nás!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prečítajte si aj: