RegioJet už celkom predal takmer 20 tisíc lístkov na vlaky do Chorvátska

Odporúčame vám

spot_img
spot_img
spot_img

RegioJet |MM|  Vlaky pôjdu do Rijeky a po novom aj do Splitu a Záhrebu. Nadväzné autobusy napoja celé jadranské pobrežie

Najväčší stredoeurópsky súkromný osobný železničný dopravca, RegioJet, už viac ako mesiac realizuje predaj lístkov na vlakové spoje z Bratislavy do chorvátskej Rijeky, Splitu a Záhrebu – a to vrátane nadväzujúcich autobusov do desiatok destinácií na celom chorvátskom pobreží.  Doteraz RegioJet predal celkom takmer 20 tisíc lístkov. Na Slovensku je záujem rovnako veľký ako lani.

Ceny lístkov sú rovnako ako vlani výnimočne nízke – za jednosmerný cestovný lístok vrátane rezervácie a všetkých služieb – pre cestu vo vozni so sedačkami zaplatí cestujúci na trase do Rijeky cenu od 22,90 EUR; za lístok v spacom vozni cenu od 30,90 EUR.

Na trase do Splitu ceny začínajú na 34,90 EUR za sedačku a na 41,90 EUR za cestu v spacom vozni.

V cene lístka je zahrnutá zadarmo rezervácia miesta a všetok palubný servis, ktorý cestujúci dostanú počas cesty – vrátane balenej vody Rajec, značkovej kávy Illy a drobných raňajok zadarmo, pripojenie k internetu alebo zábavnému portálu zadarmo a využitia ďalších palubných služieb.

V ponuke sú okrem miest na sedačkách vo vozňoch Astra (veľkopriestorové vozne s obrazovkami v sedačkách) tiež kupé vo spacích vozňoch, kde je možné rezervovať samostatné miesto v kupé, alebo vyberať napríklad z tichého kupé, prípadne zarezervovať celé kupé pre uzavretú skupinu.

Lístok je možné si zarezervovať priamo aj do ďalších miest na chorvátskom pobreží – nadväzujúce autobusové spoje potom zo staníc Rijeka, Split a Gračac obslúžia všetky významné dovolenkové destinácie na chorvátskom pobreží Jadranu.

Novinkou budú nadväzné autobusové spoje do letovísk Kotor v Čiernej Hore a Neum v Bosne a Hercegovine.

Spojenie vlaky RegioJet do Chorvátska ponúkne najväčšie a najpohodlnejšie pokrytie dovolenkových destinácií pri Jadrane za najvýhodnejšie ceny.

 

V júni a septembri pôjdu spoje 3x týždenne; v júli a auguste potom denne

 

Vlakové spoje budú mať podobný cestovný poriadok ako v minulom roku – s odchodom večer z Bratislavy. Do Rijeky prídu na druhý deň v skorých dopoludňajších hodinách; do Splitu potom bude príchod skoro popoludní. V opačnom smere budú odchádzať popoludní zo Splitu a večer z Rijeky s príjazdom ráno druhý deň do Bratislavy, Brna a Prahy.

 

V júni a v septembri budú vlakové spoje jazdiť 3x týždňa s odchodmi z Bratislavy v piatok, v nedeľu a v utorok a z Chorvátska v sobotu, pondelok a stredu; v júli a auguste budú spoje jazdiť v každom smere denne. Vlaková súprava bude zostavená z lôžkových vozňov a tiež z vozňov so sedačkami. Vďaka novej trase ponúkne RegioJet cez leto tiež úplne nové priame spojenie vlakom do Záhrebu.

 

Kapacita vlaku bude viac ako 650 cestujúcich

 

Súprava by mala mať 15 vozňov s viac ako 650 miestami pre cestujúcich. Vo vlaku bude k dispozícii servis RegioJet vrátane raňajok zadarmo, pripojenia k internetu, možnosti rezervácie celého lôžkového kupé pre štyri osoby za cenu troch, prepravy bicyklov a ďalších služieb, ktoré RegioJet ponúkal vo svojich vlakoch do Chorvátska aj v minulom roku.

 

Vlaky RegioJet vyšli do Chorvátska prvýkrát v minulom roku. Celkom v oboch smeroch prepravili viac ako 60 tisíc cestujúcich a ich prevádzka sa stala symbolom minuloročnej letnej dovolenkovej sezóny. Priemerná obsadenosť spojov bola 90%.

 

 

Cestovný poriadok

 

 

ZANECHAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
Používateľské skóre captcha zlyhalo. prosím kontaktuj nás!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prečítajte si aj: