Medzinárodný festival CYKLOCESTOVANIE 2019 dnes pokračuje prednáškami v Trnavskom kine Hviezda.

Odporúčame vám

spot_img
spot_img
spot_img

Trnava   /  Ďalší ročník obľúbeného medzinárodného festivalu pre cykolcestovatelov   CYKLOCESTOVANIE 2019  je v plnom prúde. Prednášky s premietaním exkluzívnych fotografií z atraktívnych ciest po svete na bicykloch bežia.

Tento ročník sa opätovne koná v Trnave, teda meste, kde   samospráva tejto skutočne prospešnej aktivite priamo vychádza v ústrety. Na základe kladných ohlasov návštevníkov a prednášajúcich a sústavne sa zvyšujúcej návštevnosti, sme v tomto roku pristúpili k zmene priestorov. Reprezentačné no kapacitne obmedzené priestory na trnavskej radnici sme radi vymenili za kino  Hviezda. Je pochopiteľné, že naraz a na každú prednášku kapacitu kina cez 300 hostí nenaplníme, no viac ako stovke cestovateľkých zážitkov chtivým divákom kino poskytuje mimoriadne hodnotný zážitok z premietaných fotografií a počas celého dňa potrebné pohodlie.

Na cyklofestivale sa prezentujú vystavovatelia a to ponukou zabezpečenia pre bicykel, cyklozájazdov, profesionálnych cestovateľských tašiek, cyklomáp a iného sortimentu určeného pre vyznávačov cykloturistiky.

Festival pokračuje výborným programom po celý deň až do  20:00 hodiny.

Viac informácií na  www.cyklocestovanie.sk

ZANECHAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
Používateľské skóre captcha zlyhalo. prosím kontaktuj nás!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prečítajte si aj: