Aj v časopise Playboy je možné nájsť reportáž o Černobyle

Odporúčame vám

spot_img
spot_img
spot_img

Pri návštevách černobyľskej jadrovej elektrárne by ma v živote ani nenapadlo, že dnes 10.3.2022 bude elektráreň vďaka deštrukčnému bombardovaniu infraštruktúry Ukrajiny ruskou armádou Černobyľ opätovne potenciálnym nebezpečenstvom pre Európu.  Neveril by som, že do vitríny v Múzeu totality venovanej černobyľskej havárii, mimo ostatných artefaktov pribudne aj časopis Playboy, v ktorom bude publikovaný článok o Černobyle.

Neveríte? Vážne je to tak. Vo vydaní Playboya z októbra 2019 sa nachádza článok „Cesta do Černobyľu – dnešní realita v Pripjati“. Ak by ste ale hľadali pri tomto článku akty, alebo akékoľvek sa nehodiace sa fotografie k tejto citlivej téme, nepochodíte. Ide o úplne bežnú reportáž uzatvorenej zóny kontrolovanej armádou.

Originál časopisu Playboy zaoberajúci sa mimo iné aj haváriou elektrárne v apríli 1986 je teda k nahliadnutiu v Múzeu totality.

Vitrína venovaná Cernobylskej jadrovej havárii a originálna výstroj ukrajinských hasičov z roku 1986 – všetko sa nachádza v Múzeu totality.

ZANECHAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu
Captcha verification failed!
Používateľské skóre captcha zlyhalo. prosím kontaktuj nás!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prečítajte si aj: